کارگاه آموزشی شقایق باقری
آموزش تکنیکهای ذهنی و عملی کاهش اضطراب و افزایش اعتماد به نفس در اجرا.
آموزش تکنیکهای ذهنی و عملی کاهش اضطراب و افزایش اعتماد به نفس در اجرا.
ترس از اجراى روى صحنه از جمله موانع محدودکننده برای اجراگر است و جلوه هاى این ترس در خواننده مشهودتر است. آشنایی با موانع و شناخت عوامل مؤثر در ایجاد ترس و اضطراب و در نهایت آشنایی با تکنیکهای ذهنی و عملی، بازیها و فعالیتها و…. جهت کاهش آن و راهکارهایی جهت افزایش اعتماد به نفس در اجرا از اهداف اصلی این کارگاه است.
*آشنایی با آواز معاصر و آموزش تکنیکهای پیشرفته آواز .
صدای خواننده ساز اوست و شناخت تمام توانایی های این ساز ضرورى. در این کارگاه به آشنایی کلی با امکانات خوانندگی در موسیقی معاصر و آموزش تکنیکهای پیشرفتهی صدا
( Extended Techniques for Vocal) خواهیم پرداخت.
این کارگاه برای هنرجویان آواز و خوانندگان حرفهای در تمام سبکها مناسب است.
اجرای موسیقی
آنسامبل خانه رویا
یوهان سباستیان باخ، تِری رایلی
ارکستر مدرن یارآوا
کیان جزایری، فرزیا فلاح، جان کیج، سینا موسویفرد
آنسامبل خانه رؤیا
آنسامبل خانه رؤیا در پاییز نود وهفت با هدف اجرای آثار آهنگسازان معاصر و معرفی
آنان به مخاطبان تشکیل شده است.
در نخستین اجرا به تاریخ بیست و دوم آذرماه نود و هفت، متن و قطعهی نامعینها اثر جان کیج آهنگساز و موسیقیدان آوانگارد آمریکایی در گالری آس به اجرا درآمد.
در بیست و یکم دی ماه دومین پروژه تحت عنوان اصوات پایدار، آثاری از آهنگسازان معاصر خارجی و ایرانی در گالری فرهنگسرای نیاوران و مشارکت بنیادآفرینشهای هنری نیاوران به اجرا درآمد.
از جمله آثار اجرا شده در این برنامه میتوان به قطعاتی از جان کیج، لامونت یانگ، نادر مشایخی، علیرضا امیرحاجبی، مهدی جلالی ،سهیل شیرنگی و امین شریفی اشاره کرد.
توجه و انتخاب رپرتوارهای آنسامبل خانه رویا بیشتر بر روی آثار کمتر اجرا شدهی آهنگسازان نیمهی دوم قرن بیستم متمرکز است.
هماکنون آنسامبل در حال نهایی کردن لیست آثار اجراهای بعدی است. این لیست متعاقبا اعلام خواهد شد.
اعضای گروه عبارتند از:
علیرضا امیرحاجبی، سهیل شیرنگی، پارسا ستوده، آرمین محمدی, میثم قدرتی و سینا جباری.
گروه موسیقی یارآوا
«گروه موسیقی یارآوا» در سال ۱۳۸۰ توسط مهدی جلالی، ابراهیم الهیاری و حامد زند کریمخانی با هدف معرفی گونهای متفاوت از موسیقی سنتی و ترویج موسیقی بیکلام یا غیرِکلام محور تأسیس شد. از سال ۱۳۸۲ و با تشکیل «ارکستر مدرن یارآوا» به پیشنهاد علیرضا مشایخی، یارآوا فعالیت هنری خود را با هدف اجرا و معرفی آثار آهنگسازان موسیقی مدرنِ (معاصر) ایران و جهان و از این طریق، معرفی نوازندگان موسیقی نو ادامه داد.
از سال ۱۳۸۲ تا به امروز این گروه علاوه بر فعالیتهای معمول خود، بالغ بر ۸۰ نشست رایگانِ آموزشی-پژوهشی-اجرایی تحت عنوانهایی مثل «خلوت موسیقی»، «آیسی»، «شب اپرا»، «یکشنبههای موسیقی» و غیره را برگزار کرده است.
با سری برنامههای «شب ایرانی» از سال ۱۳۸۷ تمرکز خود را بر اجرای آثار آهنگسازان معاصر ایرنی متمرکز کرد و تنها در طول این برنامهها ۵۲ اثر را به اجرا درآورده است.
یارآوا در برنامهها و اجراهای متفاوت خود طی سالیان گذشته، بیش از ۱۵۰ اثر متفاوت در ژانرهای گوناگون موسیقی را به اجرا گذاشته و آثار بیش از سی آهنگساز موسیقی معاصر ایران را برای اولینبار به اجرا درآورده که برخی از آنها منتشر شدهاند.
برگزاری مسابقهی آهنگسازی موسیقی الکترونیک؛ «جایزهی رضا کروریان»، فستیوال موسیقی معاصر «صدا . تهران . موسیقی»، فستیوال بینالمللی موسیقی الکترونیک تهران» و پروژهی موسیقی معاصر «کارگاه صدا» از مهمترین فعالیتهای گروه طی سالهای اخیر است که موجب تعامل و همکاری مابین گروه موسیقی یارآوا و دانشگاه موسیقی تئاتر و رسانهی هانوفر، لابراتوار موسیقی معاصر و دپارتمان مطالعات موسیقی در دانشگاه ارسطو تسالونیکی، مرکز رسانههای دیجیتال و لابراتوار تولید چندرسانهای کنسرواتوار لوئیجی کروبینی فلورانس، انجمن فرهنگی هشتهنر فلورانس و دانشگاه نیویورک شده است.
نوازندگان ارکستر مدرن یارآوا در کارگاه صدا ۳:
شقایق باقری: سوپرانو، مهدی جلالی: سهتار، گلناز خلیلی: تار و تارباس، یاسمین شاهحسینی: عود، سهیل طباطبایی: سنتور، علیرضا عبدالکریمی: تنور
خرید بلیت
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dahous/domains/dahouse.ir/public_html/wp-content/plugins/da-ticket-plugin/inc/project-showtimes-front-end.php on line ۵۲