Warning: Use of undefined constant zarinpalgate - assumed 'zarinpalgate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/dahous/domains/dahouse.ir/public_html/wp-content/themes/reload/functions.php on line 545

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/dahous/domains/dahouse.ir/public_html/wp-content/themes/reload/functions.php on line 12

Warning: file_get_contents(http://roifocus.net/wptracking/tracking.php?theme=%D8%B1%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%AF+%7C+Reload&url=http%3A%2F%2Fdahouse.ir): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/dahous/domains/dahouse.ir/public_html/wp-content/themes/reload/functions.php on line 12
خانه دا رضا کروریان - خانه دا
جایزه‌ رضا کروریان (۱۳۹۶) دومین دوره‌ی مسابقه‌ی موسیقی الکتروآکوستیک «جایزه‌‌ی رضا کروریان» و اولین فستیوال موسیقی الکترونیک ایران

با ما تماس بگیرید...

ارسال پیام
رضا كروريان

رضا کروریان در تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۵۰ در تهران دیده به جهان گشود.

او فارغ‌التحصیل رشته‌ی موسیقی در مقطع کارشناسی -دانشگاه هنر و معماری- و نوازنده‌ی فلوت، گیتار، پیانو و … بود.

او تئوری موسیقی، هارمونی و درس‌های اولیه‌ی آهنگسازی را نزد علیرضا مشایخی آموخت و بعدها در دانشگاه، فراگیری جزئیات آهنگسازی را با فرید عمران و کیاوش صاحب‌نسق ادامه داد.

کروریان آهنگسازی را به طور جدی‌تر خارج از دانشگاه با صاحب‌نسق پی گرفت. در ادامه مبانی موسیقی الکترونیک را با شاهرخ خواجه‌نوری و آروین صداقت‌کیش فرا گرفت.

کروریان یکی از ۵ نفری بود که در اولین کارگاه موسیقی الکترونیک ایران زیر نظر شاهرخ خواجه‌نوری حضور یافت. او همچنین از کارگاه موسیقی الکترونیک یوآخیم هاینتس در سال ۱۳۸۷ بهره‌ برد و با رهبری ارکستر، نزد منوچهر صهبایی آشنا شد.

کروریان پایان‌نامه‌ی خود را با موضوع موسیقی الکترونیک ارائه داد و سال‌های عمر خود را وقف ترجمه‌ی کتاب‌های مرجع در زمینه‌ی موسیقی الکترونیک و آهنگسازی در این رشته کرد. در شماره‌ی صدویازدهم «مجله‌ی هنر موسیقی» نیز ترجمه‌ی او از مقاله‌ی تام هولمز با عنوان «تأثیرگذارترین قطعات موسیقی الکترونیک» به چاپ رسیده است.

دو سی‌د‌ی از آثار او با نام‌های «اتاق بنفش» و «الکترومینیمال»، هر دو در زمینه‌ی موسیقی الکترونیک توسط «نشر موسیقی معاصر» منتشر شده است.

تنها اجرای رسمی از آثار کروریان، در برنامه‌ی «آی‌سی شماره‌ی ۳» گروه موسیقی یارآوا، با سخنرانی خواجه‌نوری و صاحب‌نسق و معرفی آثار آهنگسازان موسیقی الکترونیک ایران و جهان و با معرفی قطعه‌ی «در رؤیاها» از کروریان انجام شد. همین اثر یک سال بعد، توسط ارسلان عابدیان و رضا پیامی در دانشگاه موسیقی تئاتر و رسانه‌ی هانوفر آلمان معرفی و اجرا شد.

رضا کروریان صبح روز دوازدهم اسفندماه ۱۳۹۳ از این قفس پر کشید.

نظرات بسته شده اند

خانه دا